Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Δεν την απείλησα πως έχω μαχαίρι για να τη βιάσω" υποστηρίζει ο 35χρονος από τη Σαλαμίνα

Ψυχιατρικά προβλήματα επικαλέστηκε στην απολογία του ο 35χρονος που επιχείρησε να βιάσει 20χρονη σε παραλία στη Σαλαμίνα. Ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά από την απολογία του στον εισαγγελέα, στο δικαστικό μέγαρο Πειραιά.

Παράλληλα, σύμφωνα με το Star, ο ίδιος επιμένει ότι δεν θέλησε να βιάσει την κοπέλα: «Της πρότεινα αν ήθελε να κάτσουμε μαζί να κάνουμε παρέα. Εκείνη, έντρομη σηκώθηκε, πήρε κάποιον τηλέφωνο και μου είπε πως δεν θέλει. Αποδεχόμενος την άρνησή της επέστρεψα στην αρχική μου θέση. Ποτέ δεν την απείλησα, και ουδέποτε της είπα πως έχω μαχαίρι προκειμένου να την βιάσω» υποστηρίζει ο 35χρονος.

Την ίδια ώρα, ασκήθηκε αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον 39χρονο, που ισχυρίζεται πως η παρέμβασή του έσωσε την 20χρονη από βιασμό. «Είναι μία λάθος αντίδραση αυτή να διώκομαι εγώ για το βιντεοσκοπικο υλικό ενός βιαστή που πάσχει από σχιζοφρένεια από ό,τι έχω ακούσει, από ό,τι έχω ενημερωθεί» είπε ο 39χρονος μιλώντας στο Star.

«Πέφτω απ’τα σύννεφα, εκτός αυτού είναι ένα αποδεικτικό υλικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω καν ότι διώκομαι εγώ για κακούργημα επειδή βιντεοσκόπησα το υλικό του βιαστή της κοπέλας» πρόσθεσε.

Tags
Back to top button