Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Βροχή" και σήμερα τα πρόστιμα: Γυναίκα από το Μαρούσι βρέθηκε στον Φλοίσβο να πίνει καφέ

Πλημμύρισε” από κόσμο και σήμερα ο Φλοίσβος, καθώς πολλοί ήταν όσοι επέλεξαν να περπατήσουν και να κάνουν τη γυμναστική τους δίπλα στη θάλασσα, με σύμμαχο τον καλό καιρό, παρά τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σήμερα, η παρουσία της αστυνομίας είναι πολύ έντονη στην περιοχή και υπήρχαν μπλόκα, με τους αστυνομικούς να κάνουν συνεχείς ελέγχους στους πολίτες. Επίσης, ένα περιπολικό της αστυνομίας πέρασε από το σημείο μεταδίδοντας ηχητικό μήνυμα ότι απαγορεύεται ο συνωστισμός και πρέπει να τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον Alpha, οι αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμα, μεταξύ των οποίων και σε μία γυναίκα που από το Μαρούσι βρέθηκε στον Φλοίσβο, χρησιμοποιώντας τον κωδικό Β4 για παροχή βοήθειας σε άνθρωπο που έχει ανάγκη, ωστόσο, “πιάστηκε” να πίνει καφέ. 

 

Tags
Back to top button