Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

"Βράζουν'' με το Netflix οι Τούρκοι: Χάρτης σε ντοκιμαντέρ έδειξε την Ανατολική Τουρκία ως Αρμενία

Της Χριστίνας Κουτσουρίδου 

Αναστατώθηκαν οι Τούρκοι μόλις είδαν το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από την συνδρομητική υπηρεσία netflix, με τίτλο: «The Most Important Events of the Second World War» («Τα πιο σημαντικά γεγονότα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου») καθώς μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια διέκριναν στον παγκόσμιο χάρτη που προβλήθηκε, συγκεκριμένα στο πέμπτο επεισόδιο. Το netflix είχε επεκτείνει τα σύνορα της Αρμενίας, κάνοντας του Τούρκους να βράζουν! Η εικόνα έδειχνε εδάφη της Τουρκίας ως αρμένικη γη. 

Σ. Καλεντερίδης: Η Τουρκία έχει μετατρέψει το ΝΑΤΟ σε "οίκο ανοχής" (Βίντεο)

Την άμεση αντίδραση τους δημοσίευσε το Τουρκικό Κέντρο Ναυτιλίας και Παγκόσμιας Στρατηγικής (Türk DEGS), το οποίο θεώρησε το γεγονός αυτό ως επίθεση στην εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της Τουρκίας.

 Την μια εμφανίστηκαν σε δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά στο Netflix,  φωτογραφίας υποτιθέμενου Τούρκου δολοφόνου (ηθοποιού), ως βάρβαρου στυγνού δολοφόνου , έχοντας πλάι του ως φόντο,  φωτογραφίες του Ατατούρκ και του Ερντογάν.

Και την άλλη φορά, χάρτης με την Τουρκία χωρισμένη στα δύο εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα στη σειρά “The Spy” του Netflix.

όταν στα δικά τους τηλεοπτικά κανάλια προσφάτως έδειξαν σε έναν χάρτη του Αιγαίου Πελάγους, όπου έχουν ομαδοποιήσει και αλλάξει τις ονομασίες των νησιών σε: «Μπροστά στα στενά”», «νησιά Σαρουχάν» και «νησιά Μεντεσέ», ο Αλάμπαρντα κατηγόρησε την Ελλάδα για στρατικοποίηση νησιών και νησίδων. «Μετά από την «ειρηνευτική» στρατιωτική επιχείρηση στην Κύπρο το 1974, η Ελλάδα αρχίζει να εξοπλίζει αυτά τα νησιά» δήλωσε, εννοώντας την τουρκική εισβολή στην Μεγαλόνησο, με τον δημοσιογράφο Τουργκάι Γκιουλέρ να βλέπει τον χάρτη και να εξανίσταται λέγοντας: «Μα αυτά τα νησιά είναι δυνατόν να αφέθηκαν στους Έλληνες;».
 

 

 

 

Tags
Back to top button