Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

"Αιχμηρός" ο Πούτιν για το Αφγανιστάν: Η Ρωσία πήρε το "μάθημά" της από την επέμβαση της ΕΣΣΔ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα πήρε τα μαθήματα της από την επέμβαση της Σοβιετικής Ένωσης στο Αφγανιστάν, παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις στο Αφγανιστάν και δεν πρόκειται να αναπτύξει τις ένοπλες δυνάμεις της στην χώρα αυτή για να συμμετάσχει σε μια «διένεξη όλων εναντίον όλων».

«Η ΕΣΣΔ είχε αποκομίσει δική της εμπειρία από την παραμονή της στο Αφγανιστάν. Πήραμε τα κατάλληλα μαθήματα», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, κατά την διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος της«Ενιαίας Ρωσίας», επισημαίνοντας ότι η διένεξη συνεχίζεται ήδη μερικές δεκαετίες στο Αφγανιστάν.

Ο Πούτιν στέλνει όπλα στην Βόρεια Συμμαχία - Κίνδυνο εξέγερσης στην Τσετσενία φοβάται η Μόσχα


Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι «είναι αυτονόητο, δεν προτιθέμεθα να επέμβουμε στις εσωτερικές υποθέσεις του Αφγανιστάν και πολύ περισσότερο να στείλουμε τις ένοπλες δυνάμεις μας σε μια διένεξη όλων εναντίον όλων».

Ο σοβιετικός στρατός αποχώρησε από το Αφγανιστάν το 1989.

 

Tags
Back to top button