Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πύρρος Δήμας: "Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο θα είναι άψυχοι"

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ο G.O.A.T. των Ελλήνων Ολυμπιονικών, Πύρρος Δήμας μίλησε στην εκπομπή Open Sport από τη Χαβάη όπου βρίσκεται με την team USA της άρσης βαρών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πύρρος Δήμας:

Για τα 4 Ολυμπιακά μετάλλια που έχει κατακτήσει: «Πως μπορώ να διαλέξω; Είναι σαν να σου λένε να διαλέξεις ένα από τα 4 δάχτυλα σου. Όλα έχουν μεγάλη σημασία. Παρολαυτά το χάλκινο στην Αθήνα ήταν ξεχωριστό, το πιο ευλογημένο. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που παρά τα τόσα προβλήματα μου βρέθηκα εκεί, γιατί μια Ολυμπιάδα στην χώρα σου είναι κάτι μοναδικό."|

Για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο που θα γίνουν πρώτη φορά στην ιστορία χωρίς θεατές: «Θα είναι άψυχοι αυτοί οι αγώνες. Δε θα έχουν τον παλμό του κόσμου, την κερκίδα. Νοερά όμως όλος ο κόσμος θα είναι διπλα στους αθλητές. Δυστυχώς οι αθλητές θα ζουν σε μια γυάλα. Εύχομαι να γίνουν και να μην έχουμε ιστορίες, γιατί αν βρεθεί αθλητής θετικός θα μπει σε καραντίνα και δε θα αγωνιστεί. Η Αμερικανική ομοσπονδία γι' αυτό που ανησυχεί είναι αν θα καταφέρουν όλοι οι αθλητές της να αγωνιστούν. Είναι μεγάλη η γραφειοκρατία που υπάρχει, μας ζητάνε να μπαίνουμε σε αpps, να συμπληρώνουμε αιτήσεις, pcr τεστ».

Πύρρος Δήμας: Γιατί και από ποιους διεκδικεί αποζημίωση 850.000 ευρώ

Για τον Θοδωρή Ιακωβίδη: «Είναι ήρωας που καταφέρνει και πηγαίνει στους Ολυμπιακούς αγώνες με όλα αυτά που περνάει. Αν δεν είχε τους γονείς του δε θα μπορούσε. Οι ομοσπονδίες δεν έχουν λεφτά να στηρίξουν τους αθλητές μας. Συγχαρητήρια του εύχομαι και ελπίζω σε καλύτερες μέρες στην Ελλάδα για το άθλημα που κάποτε έφερε τεράστιες επιτυχίες».

Για την άρση βαρών στην Αμερική: «Η Αμερική είναι εκεί που ήμασταν εμείς το 1996-2004. Η Αμερική ξεκίνησε τα τελευταία 4 χρόνια να έχει την άρση βαρών στα επαγγελματικά αθλήματα. Έχει οργανωθεί πάρα πολύ, έχουμε κάνει πολλά βήματα, έφερα τις γνώσεις μου, μαζί με πολύ κόσμο γιατί δεν είμαι μόνος μας και είμαστε πάνω από 8 αθλητές που έχουν πάρει την πρόκριση για το Τοκιο».

Για τη συνάντηση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι ένα παιδί πολύ προσγειωμένο, δε δέχτηκε να βγάλει όρθιος μαζί μου φωτογραφία, κάθισε πολύ ταπεινά και σεμνά δίπλα μου, με σεβασμό, είναι ένα εξαιρετικό παιδί, ένα υπουργείο τουρισμού για την Ελλάδα, γιατί μη νομίζει ότι τόσα εκατομμύρια Έλληνας ήξεραν που έπεφτε η Ελλάδα. Είναι ο νέος Μάικλ Τζόρνταν το παιδί αυτό! Του εύχομαι να έχει υγεία!»

Ο Πύρρος Δήμας αποκάλυψε ότι δε μπορεί να αντισταθεί σε οποιοδήποτε φαγητό έχει μελιτζάνες, παρακολουθεί φανατικά τα 100μ ανδρών και γυναικών που τα θεωρεί το ωραιότερο αγώνισμα, έχει αγαπημένο χρώμα το μπλε και το αγαπημένο του τραγούδι είναι το «Με την πόρτα ανοιχτή» που έχει τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος! 

 

Tags
Back to top button