Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος: Τρόμος από τρελή πορεία λεωφορείου στην εθνική οδό – Παρέσυρε δέντρα και στύλους φωτισμού (είκονες)

Ανάμεσα στους επιβάτες του λεωφορείου και ο επιχειρηματίας Σάκης Κωτσάκης. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και δεν κατάφερε να επαναφέρει το λεωφορείο…

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 09.30. Ο οδηγός του λεωφορείου που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα – Καλαμάτα (της επιστροφής στην Αλβανική πρωτεύουσα), έχασε τον έλεγχο και το λεωφορείο αφού βγήκε από την πορεία του, ακολούθησε μια «τρελή» πορεία, αλλάζοντας 3-4 φορές ρεύμα κυκλοφορίας, ξηλώνοντας προστατευτικές μπάρες, στύλους φωτισμού και δέντρα. Σταμάτησε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, πάνω στο διαχωριστικό τμήμα της Ε.Ο με τον βοηθητικό δρόμο, λίγο πριν τη γέφυρα του ΟΑΕΔ.

Στο λεωφορείο επέβαιναν δυο οδηγοί και πέντε επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί, που βγήκαν από το «στραπατσαρισμένο» όχημα έντρομοι αλλά ευτυχώς χωρίς γρατσουνιά. Τύχη βουνό όμως είχε και ο Σάκης Κωτσάκης, γνωστός επαγγελματίας του Πύργου, που ενώ κινούνταν στο ρεύμα από Πύργο προς Πάτρα είδε την πορεία του λεωφορείου και προσπαθούσε να αποφύγει την σύγκρουση, κάτι που κατάφερε την τελευταία στιγμή.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή άντρες του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, οχήματα της Π.Υ, ενώ δεν χρειάστηκε η συνδρομή του ΕΚΑΒ αφού όλοι οι επιβαίνοντες και οι οδηγοί, δεν είχαν χτυπήσει.

Tags
Back to top button