Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος Ηλείας: Ένας μαχαιρωμένος και 5 συλλήψεις - Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Στον Πύργο η νύχτα μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Αγγλία με την Γουλβς είχε μεγάλη ένταση και σοβαρά επεισόδια. Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν συμπλοκές στους δρόμους γύρω από την κεντρική πλατεία της πόλης με οπαδούς των ερυθρολεύκων να συγκρούονται με άλλους, άλλων ομάδων.

«Το σφύριγμα της λήξης ποδοσφαιρικού αγώνα και το αρνητικό αποτέλεσμα μάλλον εξαγρίωσε μια ομάδα περίπου 30 ατόμων που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν έλθει στον Πύργο οι περισσότεροι από άλλη περιοχή του νομού», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ilialive.gr και συνεχίζει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr και με αστυνομικές πηγές, τα συγκεκριμένα άτομα επιτέθηκαν σε συνομήλικους πολίτες και υπήρξε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τουλάχιστον ενός ατόμου από μαχαιριά. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις που κλήθηκαν να επέμβουν Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και Τροχαία Πύργου, επιδόθηκαν σε ένα ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της πόλης.

Η σύλληψη ενός εκ των δραστών, αυτού που φέρεται να μαχαίρωσε άτομο στη συμπλοκή, έγινε στην Πλατεία Νικάκη, ενώ για αρκετοί ώρα άλλα άτομα που εμπλέκονταν στα επεισόδια κρύβονταν σε δρόμου κάτω από το λόφο του Επαρχείου με σκοπό να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη αυτοκινήτων στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου από τις αστυνομικές δυνάμεις και κάποια από αυτά ακινητοποιήθηκαν στη διασταύρωση Λαστείκων. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχουν γίνει οκτώ προσαγωγές ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη συμπλοκή και πέντε συλλήψεις», καταλήγει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια


Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Σύλληψη πέντε ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου για τα όπλα/ Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, καθώς και της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, πέντε ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί αθλητισμού, επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, οι δράστες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, τα οποία σήμερα τα ξημερώματα επιτέθηκαν για λόγους οπαδικής βίας σε ημεδαπό άνδρα, απειλώντας τον και χτυπώντας τον στο πρόσωπο και στο κεφάλι, ενώ παράλληλα με την χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισαν στα πλευρά. Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον τόπο του περιστατικού και στον ένα συλληφθέντα βρήκαν και κατέσχεσαν δυο μαχαίρια. Ο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας».

Tags
Back to top button