Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύργος: Αυτός είναι ο δολοφόνος που τεμάχισε τον φίλο του (εικόνες)

Ομολόγησε ότι σκότωσε και τεμάχισε το πτώμα του φίλου του, επειδή τον ζήλευε. Τα κλειστά στόματα άνοιξαν και η αλήθεια ήρθε στο φως…

Το δρόμο για τη φυλακή θα πάρει όπως αναμενόταν άλλωστε ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος που συνέβη στις 20 Μαρτίου στον Πύργο και αποκαλύφθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή. Ο 27χρονος Πακιστανός που σκότωσε με τη βοήθεια ενός 19χρονου ομοεθνή του, τεμάχισε τον 30χρονο φίλο του, απολογήθηκε χθες το απόγευμα για τις πράξεις του. Οδηγήθηκε μαζί με την 23χρονη σύζυγό του ενώπιον του Ανακριτή Ηλείας και για περίπου μια ώρα που παρέμεινε ενώπιών του, ανέφερε τα όσα συνέβησαν αποδεχόμενος την πράξη του.

Ο δράστης παρουσιάστηκε χωρίς δικηγόρο ενώπιον του Ανακριτή. Ομοίως και η 23χρονη παρουσιάστηκε στον Ανακριτή όπου για περίπου μισή ώρα εξήγησε τα όσα γνώριζε για την υπόθεση, δηλαδή ότι αντιλήφθηκε την μεταφορά του πτώματος στη βαλίτσα,  πράξη για την οποία δεν μίλησε έως ότου βρέθηκε στην Ασφάλεια και απάντησε στις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών. Ο 27χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ η 23χρονη σύζυγός του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους,  απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης κάθε μήνα το πρώτο πενθήμερο στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Η αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν στις 21 Μαρτίου ο εργοδότης του 30χρονου Αλί, δήλωσε την εξαφάνισή του – καθώς δεν είχε εμφανιστεί στη δουλειά του – οι άνδρες της Ασφάλειας άρχισαν να κάνουν σκέψεις πως κάτι κακό συμβαίνει. Ο νεαρός Πακιστανός που ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον Πύργο, δεν είχε πάρει μαζί του χρήματα μα ούτε το μηχανάκι που είχε. Το πρώτο πράγμα που είχαν να κάνουν οι αστυνομικοί ήταν να απευθυνθούν στα φιλικά του πρόσωπα και δη στους ομοεθνείς του, αναζητώντας πληροφορίες.

Ο 27χρονος δράστης που ήταν φίλος του, απαντούσε αόριστα λέγοντας πως έφυγε στην Ιταλία και δεν έπεισε από την πρώτη στιγμή για τα λεγόμενά του. Για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ήταν θέμα χρόνου να διαλευκάνουν την υπόθεση. Οι αντιφάσεις του έστρεφαν πάνω του, όλα τα βλέμματα. Ένα από τα λάθη που φέρεται να έκανε ο δράστης ήταν να κρατήσει μετά τη δολοφονία, το κινητό του θύματος στα χέρια του. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν επίμονα να αποσπάσουν κάτι σχετικό για την υπόθεση από τον 27χρονο, όμως αυτός κρατούσε σκληρή στάση. Η 23χρονη σύζυγός του, που είχε παντρευτεί με μουσουλμανικό γάμο, όμως δεν άντεξε και «έσπασε» όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών. Ήταν μπροστά όπως αποκαλύφθηκε, όταν ο σύζυγός της και ο 19χρονος ομοενθής και συνεργός του, μετέφεραν σε μια βαλίτσα το τεμαχισμένο πτώμα του 30χρονου…

Η αιτία της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος αν και παντρεμένος, διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με μια 48χρονη από τον Πύργο. Την ίδια στιγμή ο 30χρονος φίλος του, δηλαδή το θύμα, ήθελε να συνάψει σχέση με τη 19χρονη κόρη της. Αυτό ήταν κάτι που δεν έβλεπε με καλό μάτι ο δράστης και ζητούσε από τον »φίλο» του να μην προχωρήσει με το πρόσχημα πως αυτός έχει σχέση με τη μητέρα της. Ο 30χρονος διαφωνούσε, ενώ είχε γίνει αντιληπτό πως ο δράστης από ένα σημείο και έπειτα τον ζήλευε λόγω των επιτυχιών που είχε στο γυναικείο φύλλο, αλλά και της οικονομικής άνεσης που είχε. Η 48χρονη χώρισε με τον 27χρονο και σύναψε σχέση με άλλον αλλοδαπό και αυτό το γεγονός φαίνεται πως όξυνε την κατάσταση.

Tags
Back to top button