Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΠΟΥ σε κυβερνήσεις: «Έχετε 185 ημέρες για να εμβολιάσετε το 70% του πληθυσμού - Το ρολόι ξεκινά να μετρά από τώρα»

Εντολή σε πολιτικούς να εμβολιάσουν... τους πάντες έως τα μέσα του 2022 έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Tedros Adhanom Ghebreyesus. 

Ο επικεφαλής του ΠΟΥ ισχυρίστηκε ότι οι παραλλαγές του κορωνοϊού Όμικρον και Δέλτα θα μπορούσαν να προκαλέσουν ένα «τσουνάμι» κρουσμάτων COVID-19 που θα ασκήσει «τεράστια πίεση» στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης και ως εκ τούτου έδωσε εντολή στους πολιτικούς να εμβολιάσουν έως την 1η Ιουλίου του 2022 το 70% των πολιτών! 

Την ίδια ώρα ο ίδιος ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν «πιάνουν» την μετάλλαξη Όμικρον. Άρα γιατί «κόπτεται» τον μαζικό και άμεσο εμβολιασμό ο Ghebreyesus; Γιατί έδωσε χρονικό περιθώριο στις κυβερνήσεις; Γιατί επί της ουσίας άναψε το πράσινο φως για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό; 

Να θυμίσουμε ότι τα τελευταία 24ωρα οι «ειδικοί», αλλά και η κυβέρνηση έχουν αυξήσει την πίεση για μαζικό εμβολιασμό, ενώ ήδη υπάρχουν σενάρια για επέκταση της υποχρεωτικότητας στην Ελλάδα. 

Δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του ΠΟΥ:

«Ελπίζω να δω τις διαπραγματεύσεις να προχωρούν γρήγορα και οι ηγέτες να ενεργούν στοχευμένα.

Είναι η ώρα για τους ηγέτες να εκδιώξουν την πολιτική του λαϊκισμού και του ατομικού συμφέροντος που εκτροχιάζουν την αντιμετώπιση του COVID-19 και απειλούν να υπονομεύσουν την αντίδραση στη αναπόφευκτη επόμενη ασθένεια Χ.

Ενώ το 2021 ήταν δύσκολο, ζητώ από όλους να πάρουν μια πρωτοχρονιάτικη απόφαση για να σταθούν πίσω από την εκστρατεία εμβολιασμού του 70% μέχρι τα μέσα του 2022 και συγκεκριμένα μέχρι την 1η Ιουλίου του 2022. 

Έχουμε 185 ημέρες μέχρι την γραμμή τερματισμού της επίτευξης 70% μέχρι τις αρχές Ιουλίου του 2022!

Το ρολόι ξεκινά να μετρά από τώρα»!

 

Την ίδια ώρα η επικεφαλής επιστημόνων του ΠΟΥ, Σούμια Σουαμινάθαν, να παραδέχεται πως «όλα τα στοιχεία δείχνουν μείωση της ικανότητας των εμβολίων να εξουδετερώνουν τον ιό». 

 

Tags
Back to top button