Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

ΠΟΥ για πανδημία: "Κλειδί" στην αντιμετώπιση του κορονοϊού οι εμβολιασμοί στην Αφρική

«Μπορούμε επιτέλους να πούμε ότι αν συνεχιστεί η τρέχουσα τάση, υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Εφόσον παραμείνουμε προσεκτικοί και ενεργούμε δυναμικά, κυρίως σε ό,τι αφορά τον εμβολιασμό, η ήπειρος βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ελέγξει την πανδημία», δήλωσε η δρ. Ματσχιντίσο Μοέτι, περιφερειακή διευθύντρια του ΠΟΥ για την Αφρική.

ΠΟΥ: «Ζητιανεύει» από τις εύπορες χώρες 16 δισ. δολάρια για την πανδημία

Πρόσθεσε ότι η αντίδραση των χωρών της ηπείρου γίνεται ολοένα και πιο αποτελεσματική με κάθε νέο κύμα της επιδημίας του κορονοϊού, επισημαίνοντας ότι το πρώτο διήρκησε 29 εβδομάδες, ενώ το τέταρτο τερματίστηκε σε έξι. Ωστόσο η Ματσχιντίσο Μοέτι τόνισε ότι το 85% των Αφρικανών δεν έχει λάβει ούτε μία δόση εμβολίου κατά της covid-19 και πρόσθεσε ότι πρέπει να επιταχυνθεί ο εμβολιασμός.

«Μια σταθερή παροχή δόσεων φτάνει τώρα, οπότε πρέπει να επικεντρωθούμε στο να γίνουν αυτές εμβόλια στα μπράτσα των ανθρώπων», κατέληξε.

Tags
Back to top button