Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Πτήση μυστήριο: Πήγαιναν για Ντίσελντροφ, αλλά βρέθηκαν Εδιμβούργο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο λόγος για την πτήση της British Airways σε συνεργασία με την γερμνική WDL Aviation, η οποία αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας από το αεροδρόμιο του Λονδίνο κατευθυνόμενο προς το Ντίσελντορφ.

Όλα όμως πήγαν στραβά, όταν ένας υπάλληλος παρέδωσε άλλο σχέδιο πτήσης στον πιλότο με αποτέλεσμα να οδηγήσει το αεροπλάνο σε λάθος χώρα, προσγειώνοντάς το στο Εδιμβούργο.

Μόλις ο άτυχος πιλότος έφτασε στον αερολιμένα για τον οποίο πίστευε ότι προοριζόταν το αεροσκάφος, ο αεροσυνοδός δεν ήξερε πως να αντιδράσει λέγοντας σοκαρισμένος στους επιβάτες: «Να πάρει η ευχή! Κανείς σας δεν πάει στο Εδιμβούργο; ΟΚ, παρακαλώ μην τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο».

Οι αντιδράσεις από την απίστευτη ανακοίνωση του αεροσυνοδού ήταν φυσικά ποικίλες και αρκετά ενδιαφέρουσες. Κάποιοι άρχισαν αυθόρμητα να γελούν, ενώ άλλοι εξοργίστηκαν αφού τώρα βρίσκονταν 500 μίλια μακριά από τον πραγματικό προορισμό τους.

«Ζητάμε συγγνώμη. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας μεταφέρουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα στο Ντίσελντορφ», λέει ο αεροσυνοδός προσπαθώντας να ηρεμήσει τους επιβαίνοντες.

Tags
Back to top button