Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πρώτη ρωσική αντίδραση στην «χειροτονία» του Έλληνα στην Ουκρανία: Δεν προσθέτει κανονικότητα

Την πλέον αλγεινή εντύπωση για τα τερτίπια Φαναρίου και Κιέβου με την νέα εκκλησία στην Ουκρανία έχει προκαλέσει η χειροτονία του Έλληνα Αρχιμανδρίτη ως Επισκόπου της νέας ουκρανικής εκκλησιαστικής δομής.


Σχολιάζοντας την εκλογή του Αρχιμανδρίτη Επιφανίου ως Επισκόπου, , ο Βλαντιμίρ Λεγκούδα, επικεφαλής του συνοδικού γραφείου του Πατριαρχείου Μόσχας για τις Εκκλησιαστικές Σχέσεις με την Κοινωνία και τα ΜΜΕ, δήλωσε ότι αυτή δεν θα προσθέσει κανονικότητα στο PCU.

Στις 26 Μαΐου, ο Μητροπολίτης Επιφάνιος, επικεφαλής του PCC, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μιχαήλ , παρουσία εκπροσώπων του Οικουμενικού Πατριαρχείου, και συγκεκριμένα των Μητροπολιτών Γαλλίας Εμμανουήλ και Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιου, καλωσορίζοντας μετά την «χειροτονία» τον νέο «επίσκοπο»,τον προέτρεψε «να κηρύττει τον λόγο της αληθείας!»

Και μη χειρότερα….

 

Tags
Back to top button