Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πρώτη φορά στα χρονικά τελέσθηκε ενθρόνιση Μητροπολίτη στον Άγιο Ευστράτιο

Με μεγάλη λαμπρότητα τελέστηκε η ενθρόνιση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεου Γ´, το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Γέννησις του Χριστού Αγίου Ευστρατίου. Γεγονός πολύ σημαντικό, αφού πρώτη φορά στα χρονικά τελείται ενθρόνιση Μητροπολίτη στο νησί του Αγίου Ευστρατίου.

Σε πανυγηρική ατμόσφαιρα και με τις δέουσες τιμές υποδέχτηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Μαρία Κακαλή, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Έπαρχος Λήμνου, ο Δήμαρχος Λήμνου, ο Διοικητής 88 ΣΔΙ, ο Διοικητής 130 ΣΜ, εκπρόσωποι ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας του νησιού, το τιμητικό άγημα της ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου, εκπρόσωποι της ιερέας μητρόπολης Λήμνου και Αγίου Ευστράτιου, η εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού, και πλήθος πιστών.

Το εορταστικό σκηνικό συμπλήρωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων Αγίου Ευστρατίου που πλημμύρισαν με ροδοπέταλα και δάφνες την πομπή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας προς τον Ιερό Ναό Γέννησις του Χριστού.

Οι ομιλίες καλωσορίσματος έγιναν από τη Δήμαρχο, τον Διοικητή της ΔΑΝ Αγίου Ευστράτιου κ. Καψόπουλο Γεώργιο, τη μαθήτρια Γ´Λυκείου Μάλαμα Γιάννου, τον εφημέριο του Ιερού Ναού Γέννησις του Χριστού πατέρα Ιωάννη.

Εμφανώς συγκινημένος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιερόθεος Γ´ απευθύνθηκε στους πιστούς με ιδιαίτερα θερμά και ταπεινά λόγια.

Tags
Back to top button