Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρώην ιμάμης Αγίας Σοφίας: Όσοι ενοχλούνται από τις προσευχές μας να πάνε στην Ελλάδα

Ο ιμάμης που οδηγήθηκε σε παραίτηση

«Όσοι στην Τουρκία ενοχλούνται από τις προσευχές στην Αγία Σοφία, ας πάνε στην Ελλάδα ή στην Αρμενία, που επίσης έχουν δηλώσει την ενόχλησή τους», σχολίασε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρώην ιμάμης της Αγίας Σοφίας Μεχμέτ Μποϊνουνκαλίν.

Πανισλαμικό στρατό ετοιμάζει ο Ερντογάν! Ιμάμης του Κουβέιτ: Θα κυριαρχήσουμε παντού!

Ο Μποϊνουνκαλίν, καθηγητής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Μαρμαρά, ήταν ο πρώτος ιμάμης που είχε διοριστεί μετά την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας ως τέμενος από την τουρκική κυβέρνηση και οι σχέσεις του με τους συντηρητικούς ισλαμιστές στην Τουρκία είναι γνωστές.

Στη θέση του ιμάμη της Αγίας Σοφίας, παρέμεινε για οκτώ μήνες, αφού εξαιτίας των συντηρητικών θέσεων που εξέφραζε δημόσια και της ανάμιξής του σε πολιτικά ζητήματα, οδηγήθηκε ουσιαστικά σε παραίτηση, επικαλούμενος πως επιθυμεί να επιστρέψει στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα.

Η ανάρτηση του Μποϊνουνκαλίν στο Twitter για την Αγία Σοφία, και όσους συνεχίζουν ν’ αντιδρούν στην επαναλειτουργία του μνημείου ως τεμένους, θεωρείται «επανεμφάνιση» του «καρατομημένου» -ουσιαστικά- πρώην ιμάμη.
 

Tags
Back to top button