Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στο Άμπου Ντάμπι και στο Ντουμπάι-Χαλάζι κεραυνοί και πλημμύρες (Βίντεο)

Πρωτόγνωρες καταστάσεις βιώνουν οι κάτοικοι στο Άμπου Ντάμπι και στο Ντουμπάι λόγω της κλιματικής κρίσης καθώς οι χώρες πλήττονται από σφοδρή κακοκαιρία.

Το Εθνικό Κέντρο Μετεωρολογίας (NCM) εξέδωσε κόκκινο και κίτρινο συναγερμό για να προειδοποιήσει για περισσότερες βροχές μέχρι τις έξι το απόγευμα. Πρόκειται για μια αστοθή περίοδο που προκαλείται ως αποτέλεσμα μια ψυχρής αέριας μάζας και δυτικών ρευμάτων με διαφορετικές ποσότητες νεφών να ρέουν πάνω από τη χώρα από τη Δύση, σύμφωνα με το NCM.

«Ως αποτέλεσμα της σταδιακής εμβάθυνσης της άνω κοιλότητας του αέρα, η ποσότητα των νεφών αυξάνεται σε ξεχωριστές περιοχές», προστίθεται στην πρόβλεψη.

Λόγω της κακοκαιρίας το υπουργικό συμβούλιο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είχε ήδη ανακοινώσει την εξ αποστάσεως εργασία αλλά και τα εξ αποστάσεως μαθήματα στα σχολεία. 

 

Tags
Back to top button