Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πρωτιά για Απόλλωνα στην Football League

Τη μοναξιά της κορυφής  στην Football League μετά την 8η αγωνιστική απολαμβάνει ο Απόλλωνας, μετά το «διπλό» επί του Κισσαμικού και την ήττα της Λαμίας στο Αίγιο.

Νωρίς-νωρίς στο πρωτάθλημα αποδεικνύεται ότι φαβορί δεν υπάρχουν. Την αρχή έκανε χθες ο Άρης στην Καλλιθέα, όπου ηττήθηκε για πρώτη φορά στη σεζόν από την τοπική ομάδα και σήμερα ήταν η σειρά της Λαμίας να υποστεί την πρώτη εφετινή της ήττα (0-1) από τον Παναιγιάλειο. 

«Στραβά» μπήκε το 2017 και για τον ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα ηττήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον Αγροτικό Αστέρα με 1-2 κι έχασε την ευκαιρία να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Απόλλων Σμύρνης. Στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου στον πάγκο, η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε με 1-0 στην Κρήτη του Κισσαμικού με σκόρερ τον Αντώνη Πετρόπουλο. Σε συνδυασμό με τις απώλειες που είχαν οι υπόλοιπες ομάδες της κορυφής οι «κυανόλευκοι» ανέβηκαν στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

Καλλιθέα-Άρης                     2-0  (66’, 77’ Τσίπρας)  

Αιγινιακός-Καλλονή             0-0 

Κισσαμικός-Απόλλων          0-1 (54’ Πετρόπουλος) 

Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός 1-0 (24’πεν. Κάνουλας) 

Αγροτικός Αστέρας-ΟΦΗ     2-1 (29’ Κουκόλης, 61’ Γκέσιος - 52’ πεν. Μιλοσάβλιεφ) 

Καρδίτσα-Πανελευσινιακός 0-0 

Παναιγιάλειος-Λαμία            1-0 (59’ Τσιλιγκίρης)

Σπάρτη-Τρίκαλα                    0-0 

Πανθρακικός-Χανιά              0-2 (69’ αυτ. Πετρούσης, 90’+1’ Σταματής) 

Tags
Back to top button