Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Προσωπάρχης Α.Μέρκελ: «Η Γερμανία ίσως χρειαστεί να παρατείνει τα μέτρα κατά της πανδημίας μέχρι τον Μάρτιο»

Η Γερμανία ίσως χρειαστεί να παρατείνει τα μέτρα για την ανάσχεση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού ως τον Μάρτιο δήλωσε σήμερα ο προσωπάρχης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

«Έχουμε μπροστά μας τους δύσκολους μήνες του χειμώνα. Αυτό θα συνεχιστεί ως τον Μάρτιο», δήλωσε ο Χέλγκε Μπράουν μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό RTL.

«Μετά τον Μάρτιο είμαι πολύ αισιόδοξος διότι μάλλον θα μπορούμε να εμβολιάζουμε ολοένα και περισσότερους ανθρώπους και θα είναι πιο εύκολο να διατηρούμε σε χαμηλά επίπεδα τις μολύνσεις με τον ερχομό της άνοιξης», πρόσθεσε. Χθες η Μέρκελ και οι πρωθυπουργοί των 16 γερμανικών κρατιδίων συμφώνησαν να παρατείνουν και να αυστηροποιοήσουν τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω covid-19 ως τις 20 Δεκεμβρίου, αλλά να τους χαλαρώσουν στη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων ώστε οικογένειες και φίλοι να γιορτάσουν μαζί.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων covid-19 στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 22.268 χθες και πλέον ανέρχεται σε 983.588, σύμφωνα με το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, ενώ οι θάνατοι στη Γερμανία φτάνουν πλέον τις 15.160.
 

Tags
Back to top button