![Προσοχή! WhatsApp: Αν δείτε αυτό το μήνυμα σβήστε το άμεσα](https://pro-news.gr/images/posts/October 2019/prosokhi-whatsapp-an-dite-auto-to-minima-sviste-to-amesa.webp?5d773a55d1d06abe21c3503ef8d2fe5f)
Σε κίνδυνο βρίσκονται οι χρήστες της εφαρμογής WhatsApp αφού σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Sun, χάκερ έχουν βρει τρόπο να «εισβάλουν» στην εφαρμογή και κατ’ επέκταση στα κινητά τηλέφωνα κλέβοντας προσωπικά δεδομένα.
Προκειμένου να αποφευχθεί κάτι τέτοιο η Facebook που αποτελεί την ιδιοκτήτρια εταιρεία της συγκεκριμένης εφαρμογής εξέδωσε – σύμφωνα πάντα με την Sun – ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους χρήστες να προχωρήσουν σε ενημέρωση λογισμικού του WhatsApp ώστε η εφαρμογή τους να είναι θωρακισμένη από ανεπιθύμητους «εισβολείς»
Το πρόβλημα στο λογισμικό του WhatsApp εντοπίστηκε από έναν ανώνυμο ερευνητή του κυβερνοχώρου με το ψευδώνυμο «Awakened».