Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Διαρρήκτες «έγδυναν» ιδιοκτήτες σπιτιών με αυτό το παραπλανητικό κόλπο

Πήγαιναν σαν ενοικιαστές και «έγδυναν» τους ιδιοκτήτες

Χειροπέδες σε τρία άτομα που είχαν διαπράξει σωρεία κλοπών στη Φθιώτιδα και άλλες περιοχές της Ελλάδας…

Οι τρεις τους «ξάφριζαν» τους ανυποψίαστους ανθρώπους, που ήθελαν να ενοικιάσουν τα σπίτια τους, προσποιούμενοι τους ενδιαφερόμενους.  Πρόκειται για δύο άντρες ηλικίας 39 και 33 χρόνων και μία νεαρή γυναίκα 22 χρόνων, η οποία είναι σύντροφος του 33χρονου.

Το σχέδιο τους ήταν απλό και κλασικό. Μέσω αγγελιών έβρισκαν σπιτονοικοκύρηδες, συνήθως ηλικιωμένους. Έρχονταν σε επαφή μαζί τους και μάθαιναν, μέσω της επικοινωνίας, κάποια οικογενειακά στοιχεία.

Στη συνέχεια, προσποιούμενοι πάντα τους ενδιαφερόμενους νοικάρηδες, πήγαιναν στο σπίτι του ενοικιαστή και εκεί ο ένας του αποσπούσε την προσοχή μιλώντας του, ενώ ο άλλος αφαιρούσε ότι μπορούσε, από χρήματα μέχρι χρυσαφικά και κοσμήματα. Εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 27 περιπτώσεις κλοπών σε Φθιώτιδα, Πάτρα, Αίγιο, Κόρινθο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αττική, Ηράκλειο και αλλού.  Σύμφωνα με την αστυνομία η λεία της 3μελους σπείρας φτάνει τα 100.000 ευρώ.

Tags
Back to top button