Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Προπαγανδιστικό βίντεο: Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν μετά τη μαζική πυραυλική επίθεση στο Ισραήλ

Νέο προπαγανδιστικό βίντεο, που μοιάζει με προειδοποίηση, που δείχνει τις προετοιμασίες για τη μαζική πυραυλική επίθεση της Τρίτης κατά του Ισραήλ (επιχείρηση Sadeq 2) δημοσίευσαν οι Φρουροί της Επανάστασης. Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο, στρατιωτικοί του Ιράν διακρίνονται να ετοιμάζουν τους πυραύλους, αλλά και να γράφουν συνθήματα κατά του Ισραήλ πάνω τους.

Δραματικές εξελίξεις! Ισραήλ-ΗΠΑ συντονίζονται για το χτύπημα στο Ιράν- Στη μάχη και ο στρατός του Λιβάνου

Το Ιράν έπληξε το Ισραήλ με σχεδόν 200 πυραύλους κατά τη διάρκεια της τελευταίας μαζικής επίθεσης, και το Τελ Αβίβ προειδοποιεί με σκληρά αντίποινα. «Στοχεύσαμε στρατηγικά κέντρα εντός των ‘’κατεχομένων’’ με πυραύλους που κατασκευάστηκαν από τους γιους του Ισλαμικού Ιράν» είχαν αναφέρει οι Φρουροί της Επανάστασης. 

Σημειώνεται ότι ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, αναμένεται να τελέσει σήμερα Παρασκευή μνημόσυνο για τον δολοφονηθέντα ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα στο πλαίσιο της προσευχής της Παρασκευής στην Τεχεράνη, αναρτώντας σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του στο X.

Ο Νασράλα σκοτώθηκε πριν από μια εβδομάδα σε ισραηλινό χτύπημα στο υπόγειο αρχηγείο της οργάνωσης στα νότια προάστια της Βηρυτού.

Ανώτερος διοικητής του των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, ο Abbas Nilforoushan, σκοτώθηκε μαζί με τον Νασράλα και άλλους διοικητές της Χεζμπολάχ

Ο Χαμενεΐ έκανε τελευταία προσευχή της Παρασκευής τον Ιανουάριο του 2020, αφού το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους σε βάση του αμερικανικού στρατού στο Ιράκ, ως απάντηση σε χτύπημα που σκότωσε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης, Κασέμ Σουλεϊμανί.

Η τελετή έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο Μεγάλο Τζαμί στην Τεχεράνη.

Tags
Back to top button