Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προγραμματιστής βρήκε την απάντηση στις εισπρακτικές εταιρείες (βίντεο)

Την εκδίκησή του από τις εισπρακτικές εταιρείες που τον ενοχλούσαν κάθε λίγο και λιγάκι, πήρε ένας youtuber, φτιάχνοντας ένα επικό πρόγραμμα.

Κάποτε λόγω και του τραγουδιού, είχε κυριαρχήσει το μότο «οι ωραίοι έχουν χρέη», όμως αυτές οι εποχές έχουν περάσει και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου χρωστάει κάπου. Κάτι που σημαίνει οτι η ενόχληση από κάποια εισπρακτική εταιρεία που έχει αναλάβει για λογαριασμό της τράπεζας να πιέσει τον οφειλέτη, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ένας άνθρωπος όμως στην άλλη πλευρά του Ατλάντικου δεν άντεξε άλλο και έψαξε να βρει έναν τρόπο για να πάρει την εκδίκησή του. Και τον βρήκε…

Κατάφερε να φτιάξει ένα πρόγραμμα, το οποίο αναλάμβανε να μπλοκάρει το αριθμό που τον ενοχλούσε. Πως; Πραγματοποιώντας 28 κλήσεις προς κάθε δευτερόλεπτο. Ναι, καλά διαβάσατε… 28 κλήσεις το δευτερόλεπτο.

Έτσι, το όλο σύστημα του τηλεφωνικού κέντρου υπερφορτωνόταν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν κλήσεις από αυτό, ενώ όταν χτυπούσε κάποιο από τα τηλέφωνα, ο… άτυχος που το σήκωνε άκουγε ηχογραφημένα μηνύματα.

Ακούστε τις αντιδράσεις τους…

gazzetta.gr

Tags
Back to top button