Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πρόεδρος Σερβίας: «Εξευτελίστηκε η κυβέρνηση της Αυστραλίας - Ο Ν.Τζόκοβιτς επιστρέφει με το κεφάλι ψηλά»!

Ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεκσάνταρ Βούτσιτς, έκανε επίθεση στην κυβέρνηση της Αυστραλίας, τονίζοντας ότι «θεωρεί ότι εξευτέλισε τον Τζόκοβιτς, αλλά στην πραγματικότητα εξευτελίστηκε η ίδια». 

Ο Αλεκσάνταρ Βούτσιτς τόνισε επίσης ότι ο κορυφαίος τενίστας «μπορεί να επιστρέψει στην χώρα του και να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια, έχοντας το κεφάλι ψηλά», ενώ επεσήμανε ότι η χώρα του θα υποδεχθεί με πολύ καλύτερο τρόπο Αυστραλούς αθλητές.

Συγκεκριμένα, ο Αλεκσάνταρ Βούτσιτς δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Μίλησα με τον Νόβακ (σ.σ Τζόκοβιτς) και τον ενθάρρυνα, λέγοντάς ότι ανυπομονώ να επιστρέψει στην χώρα μας, όπου πάντα είναι ευπρόσδεκτος. Η αυστραλιανή κυβέρνηση ταλαιπωρούσε για 11 ημέρες τον καλύτερο παίκτη τένις στον κόσμο και τελικά εξέδωσε την ίδια απόφαση που είχε εκδώσει την πρώτη μέρα.

Παρακολουθήσαμε την πιο ανάλγητη ακροαματική διαδικασία τα ψέματα των αντιδίκων. Το ψέμα είναι απλό: Υποστηρίζουν ότι λιγότερο από το 50% των πολιτών της Σερβίας είναι ανεμβολίαστο, όταν είναι εμβολιασμένο επίσημα το 58%. Θυμηθείτε ότι αυτό το ποσοστό είναι υψηλότερο από πολλές χώρες της Ευρώπης

Θα υποδεχθούμε πολύ καλύτερο τρόπο τους Αυστραλούς αθλητές τον Μάρτιο και δεν θα τους πιέσουμε για χάρη των εκλογών. Θα έρθουν για αγώνες γυμναστικής και θα τους δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη κυβέρνηση από αυτή των Αυστραλών.

Ευχαριστούμε τους Αυστραλούς πολίτες, οι οποίοι είμαστε σίγουροι ότι αγαπούν τους Σέρβους. Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θεωρεί ότι εξευτέλισε τον Τζόκοβιτς, αλλά στην πραγματικότητα εξευτελίστηκε η ίδια και ο Νόβακ μπορεί να επιστρέψει στην χώρα του και να κοιτάξει τους πάντες στα μάτια, έχοντας το κεφάλι ψηλά».

Tags
Back to top button