Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στόχος να πληρωθούν οι πραγματικοί δικαιούχοι»

Η τήρηση του χρονοδιαγράμματος πληρωμών του ΟΠΕΚΕΠΕ και η ολοκλήρωση των εντατικών ελέγχων σε όλα τα ΑΦΜ αγροτών και κτηνοτρόφων προκειμένου να εντοπιστούν παρατυπίες και να απαιτηθούν παράνομες επιδοτήσεις αποτελούν κεντρικές προτεραιότητες της νέας διοίκησης του οργανισμού.

Ο νέος επικεφαλής του ΟΠΕΚΕΠΕ και γενικός διευθυντής της ΑΑΔΕ Γιάννης Καββαδάς καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής επισήμανε μεταξύ άλλων “οποίος έχει συμπληρώσει κανονικά την αίτησή του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Θα πληρωθεί κανονικά”.

«Ελέγχουμε όλα τα αρχεία πληρωμών. Και του παρελθόντος. Στόχος μας είναι να πληρωθούν οι πραγματικοί δικαιούχοι αγρότες και να εξαιρεθούν όσοι δεν δικαιούνται ενίσχυσης. Εκτιμώ ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις ημερομηνίες πληρωμών και τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο» τόνισε σε άλλο σημείο.

Ο κ. Καββαδάς είπε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της επιχειρησιακής συνέχειας του οργανισμού για υπό και τα στελέχη του οργανισμού προχωρούν σε διορθώσεις του συστήματος στην βάση των παρατηρήσεων της αρμόδιας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Tags
Back to top button