Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: "Στην ομάδα έχουμε 6 θετικά κρούσματα"

Ο πρόεδρος της μπασκετικής Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, μίλησε για τα κρούσματα κορωνοϊού που διαπιστώθηκαν στην ομάδα, μετά τις πρόσφατες εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσε ότι είναι έξι τα κρούσματα με κορωνοϊό που βρέθηκαν στην ομάδα, ενώ επισήμανε πως δεν είναι όλα αθλητές.

Παράλληλα, ανέφερε πως μόνο ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Τσενκ Ρεντά, χρειάστηκε να νοσηλευτεί (εισήχθη σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους).

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, σε απομόνωση, ενώ ο τεχνικός της Φενέρ, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, επέστρεψε στη Σερβία, μαζί με την οικογένειά του με αεροσκάφος της σερβικής κυβέρνησης.

Η δήλωση του Αλί Κοτς:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την ομάδα μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως έξι μέλη της βρέθηκαν θετικά στον ιό και δεν είναι όλοι αθλητές. Τα δείγματα έχουν σταλεί ήδη στο υπουργείο Υγείας. Ευτυχώς, κανείς από αυτούς δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, εκτός από τον τζένεραλ μάνατζερ. Ο Τσενκ Ρέντα είναι στο νοσοκομείο και προληπτικούς λόγους και όχι σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύντομα θα είναι κοντά μας».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του συλλόγου ξεκαθάρισε πως δεν θα χαθούν οι μισθοί: «Μέσα σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία, το προσωπικό μας δεν πρόκειται να έχει μισθολογικές απώλειες».

 

Tags
Back to top button