Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προανακριτική για Παππά: Αύριο η κατάθεση του Χρήστου Καλογρίτσα

Έφθασε η ώρα του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή. Ο γνωστός επιχειρηματίας αναμένεται να προσέλθει αύριο ενώπιον των μελών της κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διερευνά τις τυχόν ευθύνες του πρώην υπουργού Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Προανακριτική για Παππά: Μετά το Πάσχα η κατάθεση Καλογρίτσα

Το συγκεκριμένο πρόσωπο χαρακτηρίζεται ως μάρτυρας – «κλειδί» για την υπόθεση, ωστόσο ο ίδιος έχει πάρει ήδη δύο αναβολές όταν κλήθηκε να καταθέσει, επικαλούμενος λόγους υγείας. Αύριο όμως, Τετάρτη του Πάσχα, σε περίπτωση που και πάλι αρνηθεί, αναμένεται να υπάρξει εισήγηση για χρήση των μέσων που διαθέτει η Επιτροπή. Όπερ σημαίνει ότι θα ασκηθεί η δυνατότητα που έχουν οι βουλευτές, από τη στιγμή που λειτουργούν ως ανακριτικά όργανα, να διατάξουν τη βίαιη προσαγωγή του. Θα οδηγηθεί δηλαδή υποχρεωτικά στη Βουλή με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, καθώς ιδίως τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κάνουν λόγο για εσκεμμένες δικαιολογίες του κ. Καλογρίτσα για να μην προσέλθει. 

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει δύο πρόσωπα, ο οικονομολόγος Κυριάκος Τόμπρας και ο συνεργάτης του κ. καλογρίτσα, Χρήστος Νικολάου. Από τη στάση των δύο κομμάτων γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι στο τέλος δεν πρόκειται να υπάρξει κοινό πόρισμα, αφού ήδη η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο περί «δεσίματος» της κατηγορίας της παράβασης καθήκοντος για τον πρώην υπουργό Νίκο Παππά, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για πλήρη αποδόμηση του κατηγορητηρίου.

Tags
Back to top button