Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πρεσβεία Βατικανού: Φήμες τα περί επίσκεψης του Πάπα στην Μόσχα στις 9 Μαϊου 2020

Το ζήτημα μιας πιθανής επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Μόσχα, ιδίως μετά την σύσφιξη των σχέσεων με την Ρωσική Εκκλησίας μετά και την συμφωνία της Αβάνας το 2016 αναμοχλεύεται με κάθε ευκαιρία.


Στο τελευταίο σενάριο που μιλούσε για επίσκεψη του ποντίφικα στη Ρωσία στις 9 Μαΐου του 2020, η πρεσβεία του Βατικανού στη Ρωσία αντέδρασε μιλώντας για φήμες και αρνήθηκε ότι ο Πάπας θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της 75ης επετείου της νίκης του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου στη Μόσχα το επόμενο έτος.

«Το αποστολικό Nunciature στη Ρωσική Ομοσπονδία δεν γνωρίζει τέτοιες φήμες», ανέφερε μια πηγή στη γραμματεία του Nunciature την Πέμπτη.

Εκκλήσεις για ρεαλισμό σχετικά με την πιθανή επίσκεψη του Πάπα Ρώμης στη Μόσχα, έγιναν κατά τη Διάσκεψη Καθολικών Επισκόπων της Ρωσικής Ομοσπονδίας τον Ιούλιο. «Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά εμπόδια στο διαχριστιανικό διάλογο, παρά όλα τα επιτεύγματα που βιώνουμε», δήλωσε στον Τύπο εκείνη την εποχή ο Γενικός Γραμματέας της Συνδιάσκεψης κ. Igor Kowalevsky

Tags
Back to top button