Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Premier League: Aποβολή όσων ομάδων θελήσουν να συμμετάσχουν στην European Super League

HPremier League είναι σύμφωνα με τους Times έτοιμη να θεσπίσει κανονισμό, σύμφωνα με τον οποίον θ’ αποβάλλονται άμεσα οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην European Super League ή άλλη κλειστή λίγκα.

Μπορεί η European Super League να κατέρρευσε λίγες ώρες έπειτα από την ίδρυσή της, μπορεί οι αγγλικές ομάδες (Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι) να έσυραν πρώτες το χορό της άτακτης αποχώρησης, αλλά η Premier League λαμβάνει μέτρα για ν’ αποτρέψει παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Είναι έτοιμη σύμφωνα με τους Times να θεσπίσει νέο κανονισμό. Σύμφωνα με αυτόν θ’ αποβάλλεται άμεσα όποια ομάδα θελήσει να συμμετάσχει στο μέλλον στην European Super League ή σε άλλη κλειστή λίγκα.

Τη θέσπιση του κανονισμού εποπτεύει ο ίδιος ο CEO της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, σε συνεργασία με την αγγλική ομοσπονδία (FA). «Αυτό θα σκοτώσει για πάντα την απειλή της European Super League», τόνιζε στους Times ανώτατο στέλεχος της Premier League.

Tags
Back to top button