Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πουλήθηκε σε δημοπρασία ο «Σιδερένιος Θρόνος» του Game of Thrones - Το εξωφρενικό ποσό

Οι θαυμαστές του «Game of Thrones» είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια μοναδική δημοπρασία που διοργάνωσε o oίκος Heritage Auctions στο Ντάλας, έχοντας πάνω από 900 αντικείμενα, από τη θρυλική σειρά του HBO.

Η δημοπρασία που διεξήχθη από την Πέμπτη έως το Σάββατο (10-12 Οκτωβρίου) ξεπέρασε τα 21 εκατομμύρια δολάρια, με την συμμετοχή περισσότερων από 4.500 θαυμαστών της σειράς να πλειοδοτούν.

Αποκαλύφθηκε σε δημοπρασία! Μοναδικό χειρόγραφο στρατιώτη που δραπέτευσε από τους Ναζί


Το πιο περιζήτητο αντικείμενο ήταν ο «Σιδερένιος Θρόνος» ο οποίος πωλήθηκε σε μόλις έξι λεπτά για 1,49 εκατομμύρια δολάρια.

 

Σημειώνεται ότι στη επική σειρά ο θρόνος συμβόλιζε τον αγώνα για την εξουσία. Δημιουργήθηκε μετά από διαταγή που έδωσε ο Αίγκον ο Κατακτητής, στον Δράκο του Βαλέριον, να λιώσει με την καυτερή του ανάσα χίλια σπαθιά των ηττημένων εχθρών του κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Κατάκτησης.


«Ο κόσμος ήθελε ένα μέρος από τη μαγεία του «Game of Thrones»».


Εκτός από το «Σιδερένιο Θρόνο», πάνω από 30 αντικείμενα «έπιασαν» εξαψήφιο αριθμό, αναφέρει το ΑP.


Δύο ακόμη αντικείμενα που προκάλεσαν «μάχη προσφορών» ήταν το διαβόητο Longclaw σπαθί του Jon Snow που κρατούσε ο Κιτ Χάριγκτον (Kit Harington) το οποίο πωλήθηκε για 400.000 δολάρια ενώ ένα κοστούμι με εντυπωσιακό μανδύα του σταρ κέρδισε ένας θαυμαστής του καταβάλλοντας 337.500 δολάρια.
 

Tags
Back to top button