Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Που φτάσαμε; Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Αστυνομικοί…

Η υπόθεση αποτελεί τις τελευταίες ώρες κεντρικό θέμα συζήτησης στη Λάρισα. Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο γυναικών, σε περιοχή του δήμου Κιλελέρ, κοντά στην παλαιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, με τις κατηγορίες της μαστροπείας και της πορνείας!

Το απίθανο της υπόθεσης είναι πως η φερόμενη ως «μαστροπός» είναι ηλικίας 67 ετών και διατηρεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του πρώην δήμου Πλατυκάμπου, ενώ κατηγορείται πως εξέδιδε μία υπάλληλο του καταστήματός της, ηλικίας… 60 ετών!

Οι αρχές συνέλαβαν την 67χρονη, η οποία κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τη δικαιοσύνη, ενώ κατάσχεσαν και το ποσό των 155 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ σε βάρος της 60χρονης υπαλλήλου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων». Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Πηγή: onlarissa.gr

Tags
Back to top button