Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
X-Files

Που ακριβώς βρίσκεται ο... «αυτοκινητόδρομος των εξωγήινων» (φωτό)

Στις ΗΠΑ  δημιούργησαν έναν «αυτοκινητόδρομο» για τους... εξωγήινους. Οι Αμερικανοί φημίζονται για την εμμονή τους με το εάν υπάρχει ζωή εκτός του πλανήτη μας.

Τώρα, οι άνθρωποι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω. Δημιούργησαν έναν ειδικό αυτοκινητόδρομο για να προσγειώνουν τα διαστημόπλοιά τους οι εξωγήινοι επισκέπτες. Βρίσκεται στη Νεβάδα και είναι ο περίφημος Extraterrestrial Highway.

Οι Αμερικάνοι υποστηρίζουν ότι σε αυτή την περιοχή εμφανίζονται τα περισσότερα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, γι΄ αυτό και έδωσαν στον αυτοκινητόδρομο 375 αυτό το όνομα.

Υπερβολικοί; Γνωρίζουν κάτι παραπάνω; Όπως και να το δει κανείς, αποτελεί μια ακόμα πρωτοτυπία των Αμερικανών, που δείχνουν πως δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

 

 

Tags
Back to top button