Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πούτιν: Ελπίδα για επιτυχή συνεργασία με την AstraZeneca για το εμβόλιο

Ο Ρώσος πρόεδρος πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη, με αφορμή την υπογραφή μνημονίου προθέσεων στον τομέα της προστασίας από την Covid-19, μεταξύ του επιστημονικού Κέντρου Γκαμαλέι, του Ρωσικού Ταμείου Άμεσων Επενδύσεων (Russian Direct Investment Fund- RDIF) και των εταιρειών R-Pfarm και AstraZeneca.

«Σας συγχαίρω και εκφράζω την ελπίδα ότι η συνεργασία θα είναι επιτυχής», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Παράλληλα ο αναφέρθηκε στη χρήση του ρωσικού εμβολίου κατά της πολιομυελίτιδας στην Ιαπωνία, όταν πριν από πολλά χρόνια η κυβέρνηση αυτής της χώρας είχε όπως είπε, εκφράσει αμφιβολίες για την σκοπιμότητα της χρήσης του εμβολίου και την αποτελεσματικότητά του. «Τότε οι πολίτες της Ιαπωνίας έπεισαν την ηγεσία της και το εμβόλιο χρησιμοποιήθηκε αποτελεσματικά σε πολλές χώρες του κόσμου, φέρνοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, η συνεργασία με την AstraZeneca θα προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μια τομή στην συνεργασία όχι μόνο στον θέμα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού αλλά και στον τομέα μιας σειράς ζωτικής σημασίας σημαντικών φαρμάκων.

Τέλος, εξήρε την επενδυτική δραστηριότητα της AstraZeneca, η οποία δραστηριοποιείται όπως είπε αρκετά χρόνια στην ρωσική αγορά, υλοποιεί επιτυχώς διάφορα επενδυτικά προγράμματα και χρηματοδοτεί κοινές έρευνες και την κατάρτιση στελεχών.

Tags
Back to top button