Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πορτογαλία: «Φρενάρει» την άρση των μέτρων στην Λισαβόνα - Αύξηση των κρουσμάτων

Η Πορτογαλία προχωρούσε με ταχύτατους ρυθμούς της άρση των μέτρων σε όλη την χώρα, όμως η αύξηση των κρουσμάτων στην Λισαβόνα έφερε "φρένο" στις διαδικασίες.

Εκτός της Λισαβόνας, οι δήμοι Οντεμίρα (νότια), Μπράγκα και Βάλε ντε Κάμπρα (βόρεια) θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα ισχύοντα μέτρα έως τις 27 Ιουνίου. Σε αυτούς τους δήμους, η τηλεργασία θα παραμένει υποχρεωτική εκεί, όπου είναι δυνατόν, ενώ θα συστήνεται στο υπόλοιπο της χώρας από τις 14 Ιουνίου, ημερομηνία της επόμενης φάσης της χαλάρωσης των μέτρων. Σε αυτήν την ημερομηνία, τα εστιατόρια θα κλείνουν στις 22.30 έναντι της 01.00 το πρωί στην υπόλοιπη χώρα.

«Η κατάσταση σε αυτούς τους δήμους δεν μας επιτρέπει να συνεχίσουμε την άρση της καραντίνας», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Μαριάνα Βιέιρα ντα Σίλβα, μετά το πέρας του υπουργικού συμβουλίου, διευκρινίζοντας πως ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε στη Λισαβόνα, ιδίως μεταξύ των «νεαρότερων ηλικιών».

Στην υπόλοιπη χώρα, η διαδικασία της άρσης της καραντίνας θα συνεχιστεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα, που παρουσιάστηκε στις αρχές Ιουνίου από την κυβέρνηση. Αυτά τα νέα μέτρα προβλέπουν, μεταξύ άλλων, τη διεύρυνση των ωραρίων για ένα ευρύ σύνολο δραστηριοτήτων και την επιστροφή του κοινού στις αθλητικές εγκαταστάσεις με ένα περιορισμό στο ένα τρίτο της χωρητικότητάς τους.

Tags
Back to top button