Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΔΙΕΘΝΗ

Πομπέο: Η Βόρεια Κορέα να καταστρέψει άμεσα το πυρηνικό της πρόγραμμα

Δέσμευση της Βόρειας Κορέας για την άμεση διάλυση του προγράμματος της κατασκευής όπλων ζήτησε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο.

Σύμφωνα με τον Πομπέο, οι προσπάθειες για την αποπυρηνικοποίηση της Πιονγκιάνγκ βρίσκονται ακόμη σε «πρώτα στάδια» και τα αποτελέσματα παραμένουν «άγνωστα».

Οι δηλώσεις του έγιναν κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Ουάσινγκτον, παρόντος του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και του αντιπροέδρου, Μάικ Πενς.

«Αυτή τη στιγμή, έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε το ρου της ιστορίας στον κορεατική χερσόνησο. Υπογραμμίζω τη λέξη ευκαιρία, είμαστε στα πρώτα στάδια της δουλειάς και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ακόμη άγνωστο», τόνισε.

Σε κάθε περίπτωση, ο νέος Αμερικανός ΥΠΕΞ υποστήριξε ότι η κυβέρνησή του θα λύσει το πρόβλημα οριστικά και χωρίς να επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος.

«Μια κακή συμφωνία δεν είναι επιλογή», ανέφερε, προσθέτοντας: «Είμαστε δεσμευμένοι στην μόνιμη, επαληθεύσιμη, μη αναστρέψιμη διάλυση του προγράμματος της Βόρειας Κορέας εξοπλισμού με όπλα μαζικής καταστροφής και να το κάνουμε αυτό χωρίς καθυστέρηση», σημείωσε.

Tags
Back to top button