Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πολωνία: Συνελήφθησαν ύποπτοι για σαμποτάζ

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε την Τρίτη (29/07) ότι οι αρχές συνέλαβαν 32 άτομα που είναι ύποπτα για συντονισμό με τη Ρωσία με σκοπό τη διάπραξη πράξεων σαμποτάζ, σύμφωνα με το πολωνικό πρακτορείο ειδήσεων PAP.

Ένα άτομο έχει καταδικαστεί, ενώ τα άλλα βρίσκονται υπό κράτηση εν αναμονή της δίκης τους, ανέφερε το PAP.

Στην ομάδα περιλαμβάνονται ένας Πολωνός, Ρώσοι, Ουκρανοί και Λευκορώσοι, καθώς και ένας 27χρονος Κολομβιανός που κατηγορείται για δύο εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν στη χώρα πέρυσι, με εντολή της Ρωσίας.

Αντιμέτωπος με 10 χρόνια έως ισόβια κάθειρξη ο Κολομβιανός

Η πολωνική Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας ανέφερε σε δήλωσή της την Τρίτη (29/07) ότι ο ύποπτος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 10 έτη έως ισόβια κάθειρξη σε σχέση με τις εμπρηστικές επιθέσεις σε δύο αποθήκες κατασκευαστικών υλικών τον Μάιο του 2024.

Ο ύποπτος φέρεται να έλαβε οδηγίες, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κατασκευής μολότοφ για την πρόκληση των πυρκαγιών, από κάποιον που συνδέεται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, ανέφερε η υπηρεσία.

Tags
Back to top button