Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: «Να σκεφτούμε καλύτερα τη διαγραφή Παππά»

Ο Παύλος Πολάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σκεφτούν καλύτερα πώς είναι τα γεγονότα, αναφορικά με την διαγραφή του Νίκου Παππά από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έπειτα από το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο στο Στρασβούργο.

Άφησε μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, να αιωρούνται αιτιάσεις για άλλους σκοπούς πίσω από τη διαγραφή.

Ωστόσο, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ βρήκε την κάθετη αντίδραση του ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, που είναι επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι σε οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο εκτός από τη διαγραφή του Νίκου Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς βρέθηκε εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μετά το άγριο επεισόδιο και την επίθεση στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο στο Στρασβούργο. Παράλληλα ο ευρωβουλευτής αναμένεται να διαγραφεί και από το κόμμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, πήρε την απόφαση να θέσει εκτός ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Παππά, με την Κουμουνδούρου να κάνει λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή, ο οποίος έχει παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος με αίτημα τη διαγραφή του.

Για την απόφαση του ο Σωκράτης Φάμελλος είχε ενημερώσει τον Κώστα Αρβανίτη.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε το πρωί της Τετάρτης (17/12) για εξηγήσεις τον Νίκο Παππά και ακολούθως ενημέρωσε τον Σωκράτη Φάμελλο για το συμβάν. Παράλληλα, κατά πληροφορίες, εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν και στους κόλπους της ευρωομάδας της Left, όπου ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Tags
Back to top button