Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολάκης κατά Μητσοτάκη – Εχετε «φρυάξει» που δεν μπορείτε να κλείσετε δουλειές»

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσω facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατηγορώντας τον ότι μοιράζει θέσεις διοικητών ΔΕΚΟ, ότι έχει φρυάξει που δεν μπορεί να κλείσει «δουλειές» και οτι έχει βγάλει ό,τι παρακρατικό διαθέτει η πιάτσα, όπως προχθές στην Καλαμάτα.

Προφανώς αναφέρεται στην επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντινέας, που φυσικά αποδοκίμασε από την πρώτη στιγμή η Νέα Δημοκρατία.

Γράφει ο Παύλος Πολάκης στο facebook:

«Ο αντικρατιστης Κυριακος της ψευτοαριστειας, μοιράζει θέσεις διοικητών ΔΕΚΟ και Ανεξάρτητων Αρχων(!!) απο τωρα για να πείσει π.χ. το Μαρκογιαννάκη να μην κατέβει βουλευτής στα Χανια !!!!(γιατι αν κατέβει θα περάσει τη Ντορα σε ψήφους που θέλει να κατέβει στα Χανια για να αντιμετωπίσει τη δική μας τετράδα-με το καλό να οριςετε εδώ ειμαςτε)
Κατα τα αλλα ο Συριζα κανει το κράτος Βενεζουέλα !!!!Ο Πολακης ως Μαδουρο έδιωξε τους «άξιους» διοικητές των νοσοκομείων που είχαν διορίσει κάπως ετςι οι Σαμαροβενιζελοι..
ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ,έχετε φρυαξει που τρία χρόνια δεν μπορείτε να «κλείσετε δουλειές» και έχετε βγάλει ότι παρακρατικό διαθέτετε στη πιάτσα όπως προχθές στη Καλαμάτα .
Υ.Γ Κυριακο μην κουράζεσαι να μοιράζεις θέσεις γιατί όπως λεει και μια παροιμία του τόπου μου:
«Δεν τρως κουλουκι φλεμονα ,γαυγισεις δε γαυγισεις»»

Tags
Back to top button