Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Ποια οδικά έργα θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα;

Ανακοίνωση για τα οδικά έργα που θα διεξαχθούν το επόμενο διάστημα εξέδωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων.

Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 3/3/2021 μέχρι και την Παρασκευή 12/3/2021 εκτός Κυριακής μεταξύ των ωρών 7:30π.μ. και 6:30μ.μ. τμήματα των δρόμων Ε333 (Σωτήρα - Λιοπέτρι και Ε304 (Παραλίμνι - Σωτήρα) θα παραμένουν κλειστά για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Καραμανλής: Άνω των 13 δισ. συνολικά το πλάνο για τα έργα στη χώρα

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος «Stop & Go».

Την Κυριακή 28/2/2021 από η ώρα 8:00 π.μ. μέχρι τις 11:00 π.μ. στον δρόμο Λεμεσού - Σαϊττά (Χ.Θ. 7+800) παρά το σχολείο Heritage, θα εκτελούνται από την Α.Η.Κ. εργασίες αφαίρεσης εναέριων καλωδίων που διασχίζουν το δρόμο.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών θα γίνονται από την Αστυνομία ολιγόλεπτες διακοπές της ροής της κυκλοφορίας του δρόμου, διάρκειας μέχρι 5 λεπτών η κάθε μια και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Επίσης την Κυριακή 28/2/2021 η έξοδος του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας προς Παρεκκλησιά καθώς και η είσοδος της Παρεκκλησιάς προς τον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού από τον Παραλιακό δρόμο θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από τις 7:00π.μ. μέχρι τις 5:00μ.μ., λόγω διεξαγωγής εργασιών περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών η κυκλοφορία από και προς τον Αυτοκινητόδρομο θα διοχετεύεται μέσω των εξόδων Αγ. Τύχωνα και Μονής και του Παραλιακού Δρόμου.

Την περίοδο 1/3/2021 με 26/3/2021 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και Αργιών, μεταξύ των ωρών 8:00π.μ. και 2:30μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο του Αεροδρόμιου Λάρνακας – Παραλίμνι  θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος. Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου  από το Αεροδρόμιο Λάρνακας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 1000μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Tags
Back to top button