Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΕ-ΟΤΑ: «Τσίπρα κουνήσου, τελειώνει η σύμβασή σου» (βίντεο)

Ενα σύνθημα εμπνευσμένο από τις συμβάσεις τους που έληξαν, αφιέρωσαν στον πρωθυπουργό τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ που συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας.

Οταν έφτασαν Έξω από τη Βουλή ένα από τα συνθήματα που φώναξαν ήταν το «Τσίπρα κουνήσου, τελειώνει η σύμβασή σου».

Η πορεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ ξεκίνησε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί από την πλατεία Καραϊσκάκη και έφτασε έως τη Βουλή. Αν και οι ίδιοι ήθελαν να περάσουν από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στη συνέχεια να κατευθυνθούν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, τελικά αυτό δεν ήταν εφικτό, αφού έξω από τη Βουλή κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. τους είχαν κλείσει το δρόμο..

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ αφού ανακοίνωσε ότι οι διαδηλωτές δεν είχαν πρόθεση να συγκρουστούν με τους αστυνομικούς, στη συνέχεια δεν έδωσε καμία ιδέα για το ποια θα είναι η προσωπική του εισήγηση για τη συνέχιση ή μη της κινητοποίησης παραπέμποντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής τις επόμενες ώρες.

Tags
Back to top button