
Ένα σπάνιο στιγμιότυπο συνέβη σε αγώνα της Bundesliga, καθώς o Σίλας Ουαμανγκιτούκα της Στουτγκάρδης δέχτηκε μία από τις πιο ασυνήθιστες κίτρινες κάρτες που έχουμε δει σε ποδοσφαιρικό αγώνα, πέρα για πέρα δίκαιη όμως.
O 21χρονος Κογκολέζος άνοιξε το σκορ 31’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στον αγώνα Βέρντερ Βρέμης – Στουτγκάρδη για την Bundesliga και στο 90’ έγινε η επίμαχη φάση.
Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων σε μια εύκολη φάση έξω από την περιοχή του μπερδεύτηκε με τον Ομέρ Τοπράκ και ο Ουαμανγκιτούκα έκλεψε την μπάλα.
Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν περίεργα, καθώς ο νεαρός επιθετικός πήγε επιδεικτικά αργά με την μπάλα προς την άδεια εστία και περπάτησε προς τη γραμμή κλωτσώντας την μπάλα στα δίχτυα.
Ο παίκτης της Βέρντερ Ντάβι Σέλκε έτρεξε εξαγριωμένος προς τον συμπαίκτη του με τον διαιτητή πάντως να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον Ουαμανγκιτούκα για unfair play.