Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πληροφορίες περί σύλληψης Ελληνοουκρανού στο Ντουμπάι που εκτιμάται ότι σχετίζεται με τις δολοφονίες Σκαφτούρου - Ρουμπέτη

Πληροφορίες περί σύλληψης στο Ντουμπάι του αρχηγού της ρωσόφωνης εγκληματικής οργάνωσης που σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες των Γιάννη ΣκαφτούρουΒασίλη Ρουμπέτη και πιθανώς του Βαγγέλη Ζαμπούνη, διακινούνται τις τελευταίες ώρες.

Ο λόγος για έναν ομογενή από την Ουκρανία, γνωστό ως «Εντικ», σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ερυθρά αγγελία για απόδραση και ποινή φυλάκισης 7 ετών για κακουργηματικές διαρρήξεις.

Greek Mafia: Νέο ένταλμα για την δολοφονία Σκαφτούρου - Αναζητούν 45χρονο από το Ουζμπεκιστάν


Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι μαζί με τον «Εντικ» συνελήφθη και ένα ακόμα στέλεχος της ίδιας οργάνωσης σε βάρος του οποίου εκκρεμεί διεθνές ένταλμα των ελληνικών αρχών για την δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου. Η εμπλοκή του είχε προκύψει κατόπιν έρευνας του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών και της υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Tags
Back to top button