Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλοία: Γιατί θα ηχήσουν οι σειρήνες τους ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο το μεσημέρι

Όλες οι σειρήνες στα πλοία θα ηχήσουν ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο σήμερα το μεσημέρι στις 12. Πρόκειται για πρωτοβουλία του Διεθνούς Ναυτικού Επιμελητηρίου θέλοντας να στείλουν ένα μήνυμα για τους ναυτικούς που παραμένουν εγκλωβισμένοι σε πλοία λόγω κορονοϊού. Το θέμα της αλλαγής των ναυτικών που παραμένουν εγκλωβισμένοι, παραμένει επί της ουσίας άλυτο μέχρι σήμερα παρά τις από κοινού προσπάθειες των φορέων της ναυτιλίας αλλά και του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ), αναφέρει το Επιμελητήριο σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το Διεθνές Ναυτικό Επιμελητήριο, σε παγκόσμιο επίπεδο υπάρχουν αυτή τη στιγμή περίπου 400.000 ναυτικοί που βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στη θάλασσα και έχουν ξεπεράσει τα συμβόλαιά τους ή βρίσκονται σε κάποιο λιμάνι και περιμένουν τον επαναπατρισμό τους.

«Η 8η Ιουλίου είναι μια τέλεια στιγμή να υπενθυμίσουμε σε όλους του ηγέτες να εξετάσουν τον αντίκτυπο του Covid-19 και να χαρακτηρίσουν αυτούς τους ανθρώπους ήρωες του παγκόσμιου εμπορίου αλλά και να υποκινήσουν ναυτικές και αεροπορικές συνδέσεις για την ασφαλή επιστροφή αυτών των ανθρώπων» αναφέρει το Διεθνές Ναυτικό Επιμελητήριο .

Tags
Back to top button