Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλακώθηκαν στα χαστούκια επιβάτιδα και υπάλληλος της Air India

Καθόλου καλή κατάληξη δεν είχε ο καυγάς ανάμεσα σε μια επιβάτιδα και μια υπάλληλο της Air India στο αεροδρόμιο Ιντιρα Γκάντι στο Νέο Δελχί, καθώς κατέληξαν να πλακωθούν στα χαστούκια.

Η 40χρονη επιβάτιδα άρχισε να τσακώνεται με τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας στο check in, έπειτα από την καθυστερημένη άφιξή της στο αεροδρόμιο. Επέμενε να της δώσουν κάρτα επιβίβασης, παρότι η Air India απαιτεί οι επιβάτες της να κάνουν check in τουλάχιστον 75 λεπτά πριν από την απογείωση.

Κάποια στιγμή, η επιβάτιδα χαστούκισε μία υπάλληλο και αυτή δεν… γύρισε το άλλο μάγουλο, αλλά της το ανταπέδωσε. Τελικά κλήθηκε η αστυνομία και αμφότερες οι γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αν και δεν είχαν κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Στη συνέχεια τις πήγαν στο τμήμα, όπου ζήτησαν συγγνώμη η μία από την άλλη και κατέθεσαν εγγράφως ότι δεν επιθυμούν να παρέμβει η αστυνομία στο ζήτημα.

Tags
Back to top button