Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Πιστοί της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας έκτισαν σε επτά μήνες ναό

Στις 10 Ιανουαρίου 2021 ο βοηθός επίσκοπος της εκκλησιαστικής επαρχίας Βολίν επίσκοπος Κάμεν-Κασίρα Αθανάσιος μετέβη και ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα στη διωκόμενη κοινότητα της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας στο χωριό Ράκοφ Λες στο Βολίν. Μόλις σε επτά μήνες οι πιστοί, οι οποίοι παρέμειναν αφοσιωμένοι στην Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία, έκτισαν νέο ναό σε αντικατάσταση του καταληφθέντος από τους σχισματικούς. Αυτό μετέδωσε το Ενημερωτικό-Μορφωτικό Τμήμα της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, επικαλούμενο το Γραφείο Τύπου της εκκλησιαστικής επαρχίας Βολίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον νεόδμητο ναό ο επίσκοπος Αθανάσιος τέλεσε Θεία Λειτουργία, πλαισιούμενος από τον εφημέριο του ναού πρωθιερέα Ροστισλάφ Σιζούκ και κληρικούς της επαρχίας.

Στη Θεία Σύναξη ανεγνώσθη δέηση υπέρ ειρήνης στην Ουκρανία και υπέρ ενότητος της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Επίσης αναπέμφθηκαν προσευχές για την απαλλαγή από τη λοίμωξη του κορονοϊού, για την υγεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία και για προστασία κατά την περίοδο διάδοσης της επιβλαβούς νόσου.

Μετά το πέρας της ακολουθίας ο επίσκοπος Αθανάσιος κήρυξε τον θείο λόγο και μοίρασε γλυκίσματα στα παιδιά και σε όλους τους ενορίτες.

 

Tags
Back to top button