Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά Σπίρτζη κατά Κασσελάκη: Ξένο σώμα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Καλό θα ήταν να φύγει (Βίντεο)

«Ξένο σώμα» για τον προοδευτικό χώρο χαρακτηρίζει ο Χρήστος Σπίρτζης τον Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή το εξώδικο στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του.

«Με αυτό που έγινε χθες υπάρχει πλήρως η εικόνα του τι είναι ο Στέφανος Κασσελάκης. Το να στείλει εξώδικο στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας και της Κεντρικής Επιτροπής δείχνει ότι δεν αγαπάει το κόμμα του, ούτε τον χώρο του. Είναι ξένο σώμα και επομένως, καλό θα ήταν να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ας κάνει ότι θέλει και να μας αφήσει να ασχοληθούμε με αυτό που πρέπει, την πολιτική» είπε ο πρώην υπουργός σε σημερινή του συνέντευξη.
 

Κατά τον ίδιο «δεν είναι προσωπικά στοιχεία τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών. Έχετε ξαναδεί πολιτικό αρχηγό στην κεντρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη να ασχολείται με το Πόθεν Έσχες του; Την άλλη μέρα των εκλογών οι ορδές των τρολ του Κασσελάκη άρχισαν να μας βρίζουν».

Ερωτηθείς, δε, για το ενδεχόμενο διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε ότι «είναι θέμα που θα δει η Επιτροπή Δεοντολογίας. Αν είχε ψήγμα αξιοπρέπειας θα είχε φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Δεν είναι δυνατόν σε οποιοδήποτε δημοκρατικό κόμμα να έχει κατατεθεί εναντίον του μομφή, ενώ όλοι του έλεγαν να προσφύγουμε στη βάση του κόμματος, να το αρνείται και να λέει "κάντε μου μομφή". Να εγκρίνεται η μομφή, να γίνεται έκπτωτος, να έρχεται στην Κεντρική Επιτροπή και να μας προσβάλει για κουκούλες και σακούλες» κατέληξε ο πρώην υπουργός.

Tags
Back to top button