Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Πήγε στη Χαβάη, έσπασε την καραντίνα και τον συνέλαβαν

Ο 23χρονος Ταρίκ Πίτερς έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο ότι σε περίοδο πανδημίας οφείλει να μην ταξιδεύει και να ακολουθεί όλα τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο Ταρίκ από το Μπρονξ ταξίδεψε πρόσφατα στη Χονολουλού και κατέληξε με χειροπέδες καθώς παραβίασε την αυστηρή καραντίνα 14 ημερών που ισχύει για τους τουρίστες στη Χαβάη.

Και όχι μόνο ταξίδεψε αλλά δεν κρύφτηκε κιόλας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο 23χρονος συνελήφθη επειδή δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες του, στις οποίες εμφανιζόταν να κάνει σέρφινγκ, ηλιοθεραπεία και να περιφέρεται στην παραλία Waikiki.

Η μητέρα του Πίτερς δεν ενθουσιάστηκε όταν έμαθε την είδηση και δήλωσε στη NY Post πόσο απογοητευμένη είναι από τις πράξεις του γιου της.

«Δεν είχε δουλειά εκεί. Οι κανόνες ισχύουν παντού. Του είπα να μην ταξιδέψει. Του είπα να μην πάει. Του είπα να ακυρώσει όλες τις διακοπές του γιατί ξέρει τι συμβαίνει στην Αμερική και παντού» είπε η Μάρσια Πίτερς.

«Από πού θα βρω 4.000 δολάρια;» είπε για το ποσό της εγγύησης που πρέπει να καταβληθεί για να αφεθεί ελεύθερος ο γιος της. «Δεν ξέρω να έχει 4.000 δολάρια. Δεν είναι πλούσιος. Θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο» τόνισε.

Tags
Back to top button