Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Π.Φασούλας προς Σ.Μαρτσουλιόνις: «Απορώ γιατί η πολιτειακή ηγεσία της χώρας δεν έχει κινηθεί με νομικό τρόπο»

Ο Παναγιώτης Φασούλας απάντησε με αιχμηρό λόγο  από την ελληνική πλευρά.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Παναγιώτης Φασούλας σημείωσε πως οι αθλητές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης «ήταν πολύ δύσκολο να αποδεχτούν οποιαδήποτε ήττα» ωστόσο είναι άγνωστο γιατί τώρα ο Μαρτσουλιόνις προέβη σε αυτή του τη δήλωση.

«Κανείς δεν μπορεί να το ξέρει, εκτός και αν φοβάται ότι ξαναρχόμαστε», είπε αστειευόμενος ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος απέδωσε τη δήλωση αυτήν σε αστοχία από έναν αθλητή «σύμβολο της τότε Σοβιετικής Ένωσης και του λιθουανικού μπάσκετ».

«Απορώ γιατί ακόμη η πολιτειακή ηγεσία της χώρας δεν έχει κινηθεί και με έναν νομικό τρόπο. Θα ήθελα να δω πιο σημαντικές αντιδράσεις από θεσμικούς παράγοντες», είπε η «Αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ.

 

 

«Το 1987 είναι τα ιερά και τα όσια του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας μας. Θα ήθελα να δω πιο σημαντικές αντιδράσεις από θεσμικούς παράγοντες. Είναι εντελώς συκοφαντικό. Πρέπει να βγει μπροστά το υπουργείο Αθλητισμού και να απαντήσει με όποιον τρόπο κρίνει. Πρέπει να γίνει άμεσα», ανέφερε ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Για να καταλάβετε το μέγεθος, είναι σα να βγει ο Λεμπρόν Τζέιμς και να πει πως στη Σαϊτάμα τους πλησιάσανε οι Έλληνες, για να δωροδοκήσουν παίκτες του ΝΒΑ. Τέτοιο είναι το αίσχος της δήλωσης αυτής» τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ.

«Αυτή η δήλωση έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, παντού. Πρέπει να απαντηθεί με ομοβροντία. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Ίσως επειδή έγινε Πάσχα. Νομίζω ότι θα απαντηθεί» επισήμανε ο Παναγιώτης Φασούλας.

 

 

Tags
Back to top button