Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστέρι: Συνελήφθη 14χρονος για απόπειρα ληστείας - Απείλησε υπάλληλο καταστήματος με... κατσαβίδι

Περιστέρι: Συνελήφθη 58χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Περιστερίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, 14χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος ertnews.gr σε σχετικό δημοσίευμα, ο 14χρονος προσέγγισε υπάλληλο περιπτέρου στην περιοχή του Περιστερίου και αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό με απειλή χρήσης κατσαβιδιού, ωστόσο ο υπάλληλος αντιστάθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Κληθέντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, στο πλαίσιο στοχευμένων αναζητήσεων σε όλη την περιοχή, εντόπισαν τον 14χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου ενώ εντοπίστηκε σε τσαντάκι που κατείχε και το κατσαβίδι που χρησιμοποίησε για τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Συνελήφθη επιπλέον 65χρονος ημεδαπός για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ο 14χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Tags
Back to top button