Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 110 νέες αφίξεις προσφύγων στα νησιά

Συνολικά 112 νέοι μετανάστες και πρόσφυγες πέρασαν στα νησιά του βορείου Αιγαίου το πρώτο 24ωρο της νέας χρονιάς. Από το πρωί της 1ης Ιανουαρίου έως και σήμερα Δευτέρα 2 Ιανουαρίου το πρωί, στη Χίο πέρασαν 46 άτομα και στη Σάμο 66.

Στη Χίο οι 25 ήταν Σύριοι, οι 12 Αλγερινοί, τέσσερις από τη Νιγηρία, δυο από την Παλαιστίνη και από ένας από το Ιράκ, το Καμερούν και την Υεμένη.

Στη Σάμο οι 46 ήταν Σύριοι, οι 12 Ιρακινοί, οι πέντε από το Αφγανιστάν και από ένας από την Τυνησία, το Μπαγκλαντές και τη Δομινικανή Δημοκρατία.

Σήμερα και σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στα νησιά της περιοχής, καταγεγραμμένοι – εγκλωβισμένοι, έχοντας υποβάλλει αίτημα ασύλου το οποίο δεν έχει εξεταστεί βρίσκονται 11.078 άτομα. Στη Λέσβο 5.591, στη Χίο 3.551 και στη Σάμο 1.936.

Tags
Back to top button