Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Περί αγνότητας πριν το γάμο

Πόσο εύκολα μπορείς να βρεις νέους (λαϊκούς) στην εποχή μας, που να έχουν διατηρήσει την αρετή της παρθενίας και την αγνότητα τους; Καθόλου εύκολα θα έλεγα! Όσο περνάνε τα χρόνια ο μέσος όρος ηλικίας της πρώτης ερωτικής επαφής των νέων, όλο και μειώνεται! Έφηβοι πλέον οι περισσότεροι, προτιμούν να θυσιάσουν την αρετή της παρθενίας που τους χάρισε ο Θεός και να σκοτώσουν την αγνότητά τους για λίγα λεπτά ευχαρίστησης και ηδονής! Και όχι μόνο το πράττουν, αλλά το υπερηφανεύονται κιόλας και κοροϊδεύουν όλους εκείνους που δεν πράττουν όμοια με αυτούς! Η ολίσθηση της ηθικής της εποχής μας, έχει φτάσει στο σημείο να θεωρεί αυτονόητο, δεδομένο και απαραίτητο μια κοπέλα ή ένας άνδρας να έχουν ερωτικές εμπειρίες στη ζωή τους πριν το γάμο! Κι αν τους πεις, πως αυτό δεν είναι σωστό, ή ότι πρέπει να διατηρούμε την παρθενία μας έως ότου ευλογηθεί μια σχέση με το μυστήριο του γάμου, σε λένε οπισθοδρομικό και πουριτανό! Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν ακόμη ζευγάρια που τηρούν το λόγο του Θεού και ενεργούν σύμφωνα με το θέλημα Του! Υπάρχουν ζευγάρια που διατήρησαν την παρθενία και την αγνότητα σε μια σχέση 6 χρόνων μέχρι που παντρεύτηκαν! Υπάρχουν και άλλα ζευγάρια που αν και στο παρελθόν είχαν ερωτικές επαφές, εν τούτοις όταν γνώρισαν την σωστή στάση ενός χριστιανού, ξεκίνησαν τον αγώνα και δεν ξαναέπεσαν στα ίδια λάθη. Διατήρησαν από την στιγμή εκείνη και μετά, με περισσότερο αγώνα και θυσίες καθαρή την σχέση τους. Και είναι τιμή τους! Προτίμησαν το δρόμο του Χριστού! Έναν δρόμο δύσκολο και ακατανόητο στους περισσοτέρους, μα,  κι έναν δρόμο αρετής και αγάπης! Μπορεί να αντιμετώπισαν αρκετά εμπόδια στη πορεία  τους, σίγουρα κάποιοι θα τους κορόιδευαν για την επιλογή τους, όπως κάποτε, κάποιοι κορόιδευαν τον Νώε που κατασκεύαζε την κιβωτό! Χρειάστηκαν να κάνουν αμέτρητες θυσίες! Απομάκρυναν τα πάθη και την ευχαρίστηση μακριά από τη σχέση τους και κράτησαν μόνο την ειλικρινή αγάπη! Και τώρα μπορούν να έχουν την ευλογία του Κυρίου μας! Είναι δύσκολο να διατηρήσουμε την παρθενία και την αγνότητά  μας στην κοινωνία που ζούμε, καθώς οι πειρασμοί είναι πολλοί και το ήθος ανύπαρκτο, όμως υπάρχουν ζωντανά παραδείγματα που με την πίστη τους στο Θεό και τη θέλησή τους τα κατάφεραν! Εμείς;; Γιάννης Κ.
Tags
Back to top button