Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Πέντε θέσεις έπεσε η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ στο ranking της FIBA

Πέντε θέσεις έπεσε η Εθνική Ελλάδας στα FIBA World Rankings μετά το Μουντομπάσκετ. 

Από την 9η θέση που ήταν πριν πλέον είναι στην 14η.  Αυτό σημαίνει πως, ενδεχομένως να τοποθετηθεί στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2024 και θα δώσει 4 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Στην κορυφή παρότι δεν πήραν μετάλλιο ανέβηκαν οι ΗΠΑ και έριξαν από εκεί την Ισπανία.Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2023 Γερμανία ανέβηκε στην 3η θέση από τη 10η, ο Καναδάς (χάλκινο μετάλλιο) είχε άνοδο 9 θέσεων και η Λετονία 22! 


Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ


1. ΗΠΑ (+1)
2. Ισπανία (-1)
3. Γερμανία (+8)
4. Αυστραλία (-1)
5. Σερβία (+1)
6. Καναδάς (+9)

7. Αργεντινή (-3)
8. Λετονία (+22)
9. Γαλλία (-4)
10. Λιθουανία (-2)
11. Σλοβενία (-4)
12. Βραζιλία (+1)
13. Ιταλία (-3)
14. Ελλάδα (-5)
15. Πολωνία (-1)
16. Πουέρτο Ρίκο (+5)
17. Μαυροβούνιο (+2)
18. Δομινικανή Δημοκρατία (+6)
19. Τσεχία (-7)
20. Φινλανδία (+5)

Tags
Back to top button